вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Ти років вже маєш чимало,лиш спокою серце не знало

Напередодні Дня людей поважного віку в Човно-Федорівському  будинку культури відбувся святковий вогник.У фойє на гостей чекала книжкова виставка " Мій секрет молодості". Біля якої вони могли знайти відповіді на багато питань які їх цікавлять.  Розпочала свято  ведуча Блажко А.О.-художній керівник , яка бажала усім присутнім добра,злагоди ,здоров'я і миру в оселях. А далі лунали веселі пісні та кружляли запальні танки.Привітали в цей день усіх присутніх хто носить ім'я Надія,Віра і Любов.Зичили усяких гараздів учителям і бібліотекарям,так  як це свято співпало з їх професійними святами, вшанували ювілярку Шаповал М. К., якій виповнилося нещодавно 90 років. 
Не  забарилися з відповіддю і самі присутні : від імені ветеранів праці виступила Манько К.П. вона дякувала організаторам цього чудового дійства, Коростиленко О.І.,  виконала чудову пісню "Альоша", Конєвак Л.С. радувала віршами та гуморесками .
Гості співали, танцювали, пригощалися чаєм і солодощами наданими Човно-Федорівською сільською радою та ВП "Агро -Маяк". Свято закінчилося пізнього вечора, подарувавши усім присутнім гарний настрій.



Немає коментарів:

Дописати коментар